Как да изтрия регистрацията си

Динко Динев
Динко Динев
  • Обновено

Внимание: тази операция ще изтрие въведеният от вас имейл, потребителско име и парола и ще деактивира профила ви.

 

Данни, които се изискват по НАРЕДБА № 4 от 16.04.2003 г. за документите за системата на народната просвета и се вписват в дневниците и училищната документация, ще продължат да се съхраняват в законово определения срок.

 

1. Навигирайте до настройките на профила си.

 

Кликнете върху фамилното си име:

 

 

 

2. Изберете секция "Данни".

 

 

 

3. Кликнете бутона за изтриване.

 

 

 

4. Потвърдете операцията, като кликнете "ОК".

 

 

 

5. Сесията Ви е преустановена и данните са изтрити.

 

Беше ли полезна тази статия?

0 от 0 считат материала за полезен

Коментари

0 коментара

Влезте в услугата, за да оставите коментар.