Как да изтрия пратено вече съобщение

Динко Динев
Динко Динев

ВНИМАНИЕ: Изтриването на съобщение е необратима операция. След като изтриете съобщение, вече няма да може да го възстановите.

Може да триете единствено съобщения, които ВИЕ сте изпратили.

1. Изберете дискусията, в която има съобщение за триене

2. Натиснете бутон "Х", който се намира до текста на вашето съобщение

3. Съобщението е изтрито

Беше ли полезна тази статия?

0 от 0 считат материала за полезен

Коментари

1 коментар

  • Comment author
    Айлин Джелилова

    Въпрос : системата съобщава, че не може да се изтрие вече видяно съобщение! Така ли е ? Аз поне не можах!

    0

Влезте в услугата, за да оставите коментар.